top of page

Thuisverpleging De Muyt Hans: professionele zorg, met zachte hand

Contacteer nu Thuisverpleging De Muyt Hans voor verpleging aan huis in uw regio.

Een brede waaier aan specialisaties

Het professionele team van Thuisverpleging De Muyt Hans beschikt over een jarenlange ervaring in het vak. Hierdoor is uw thuisverpleger in Brugge in staat om een diverse waaier aan verpleegkundige zorgen toe te dienen. Bovendien werkt deze thuisverplegingsdienst nauw samen met alle huisartsen in de regio rond Brugge, om zo een sluitende verzorging te kunnen bieden.

Uw verpleegkundige aan huis staat paraat voor thuisverpleging in Brugge, St-Jozef, Koolkerke, St-Kruis, Dudzele, Assebroek en Damme.

Het zorgaanbod van Thuisverpleging De Muyt Hans

Wenst u gedurende korte of lange termijn ondersteund te worden door een ervaren verpleger aan huis? Thuisverpleging De Muyt Hans beheerst alle methodieken om u de beste medische zorgen te bieden, in de rust en privacy van uw eigen woning. 

Let wel: voor hygiënische zorg is er géén voorschrift van uw dokter nodig – voor alle andere zorgen is er wel een doktersattest nodig. Alle zorgen worden vergoed door uw ziekenfonds, via de derdebetalersregeling. Meer info hierover vindt u op de pagina Betalingswijze.

Contacteer Thuisverpleging De Muyt Hans voor:

hygiënische zorgen (wassen en aankleden)

intraveneuze thuistherapie

inspuitingen

wondzorg

aanbrengen van zalven

aanbrengen van oogdruppels of oogzalf

blaassondes en blaasspoeling

palliatieve zorgen

vaginale douches

stomazorg

sondevoeding en enterale voeding

lavementen

...

Neem nu contact op voor meer informatie.

bottom of page